Informaţii

Cum platesc?

 

1. Numerar:

Plata cu numerar se face ramburs la livrare.

Daca alegeti livrare prin curier cu plata ramburs, veti primi chitanta de la curier, iar factura cu produsele cumparate, o veti gasi in colet.

 

2 Card bancar:

Dupa selectarea modalitatii de plata "Online cu cardul prin Mobilpay" si lansarea comenzii, esti directionat catre site-ul securizat al procesatorului respectiv, unde se opereaza plata.

Se pot efectua plati prin card Maestro , VISA (Classic si Electron), MasterCard pe server securizat (recunoscut dupa extensia"https" si aparitia unui mic lacat in coltul din dreapta sus "autentificat GeoTrust Inc") testat si certificat zilnic "McAfee SECURE" Security Scan.yvyshop.ro este certificat 3d Secure de catre Visa si MasterCard pentru tranzactii online prin orice card (VISA/MasterCard) via procesatorul de plati;

Procesul de autentificare a cardului , pe baza codului de securitate detinut exclusiv de client se desfasoara numai pe serverele VISA sau MasterCard avand astfel garantia identitatii magazinului si securitatea informatiilor transmise. Atat MasterCard SecureCode cat si Verified by VISA permit adaugarea la contul cardului a unui cod secret care asigura protectia impotriva utilizarii neautorizate a cardului atunci cand platesti online in magazinele afiliate.

MasterCard si Visa garanteaza unicitatea persoanei care poate efectua tranzactia.

Platile prin card sunt procesate de NETOPIA SRL (www.mobilpay.ro) In cazul achitarii unui produs inexistent in stoc, plata se returneaza in maximum 1-2 zile lucratoare, fara achitarea vreunui comision suplimentar.